DEUREN VERVANGEN

Last van tocht, een deur die niet goed op slot gaat of houtrot? Dan is het tijd om uw deuren te laten vervangen. Een nieuwe buitendeur die precies past, is minder gevoelig voor inbraak en houdt kou en tocht op afstand. Bouwbedrijf Gervas is specialist in het vervangen en afhangen van deuren.

Soorten deuren

Een voordeur bepaalt het aangezicht van uw woning. Het is daarom belangrijk dat de voordeur bij uw huis past. Een achterdeur moet vooral praktisch zijn, want deze deur wordt in de meeste huishoudens intensief gebruikt. Zijn uw tuindeuren toe aan vervanging? Dan is het de vraag of u opnieuw kiest voor openslaande deuren of dat u kiest voor een schuifpui.

Advies over deuren

Als u op zoek gaat naar nieuwe deuren voor uw woning, merkt u dat de keuze enorm is. Daarom helpt Bouwbedrijf Gervas u graag met het maken van een keuze door u te adviseren over het materiaal (hout of kunststof), de inbraakveiligheid en het comfort.

Deuren laten vervangen

Wilt u uw deuren laten vervangen door Bouwbedrijf Gervas? Onze werkwijze bestaat uit vier stappen:

 • Afspraak en inmeten
  We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. We meten de deuren dan meteen voor u in.
 • Offerte
  Na onze afspraak ontvangt u een offerte voor het laten vervangen van één of meerdere deuren. Dan weet u precies waar u aan toe bent.
 • Bestellen
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan bestellen wij de deuren en maken we een afspraak om de deuren te monteren en af te hangen.
 • Plaatsen en afhangen
  Op de afgesproken datum komen wij bij u langs om de deuren te plaatsen. Heeft u ook gekozen voor nieuwe kozijnen en ramen? Dan plaatsen we deze ook meteen.

Afspraak maken?

Wilt u uw deuren laten vervangen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Ja, ik wil mijn deuren laten vervangen!