Onze klanten vertellen

Wij worden blij van onze klanten, maar onze klanten worden ook blij van ons.

Binne van Dijk van Wits Noord B.V. over Bouwbedrijf Gervas:

Foto Binne

“Wits besteedt regelmatig onderdelen van projecten en klussen uit aan Bouwbedrijf Gervas. Vooral als het gaat om seriematig werk, zoals het plaatsen van dakkapellen, vervangen van keukenunits en afhangen van ramen en deuren. Op basis van onze jarenlange samenwerking weten we precies wat we aan elkaar hebben. De mannen van Gervas denken mee, ze leveren kwaliteit en komen afspraken na. 

Natuurlijk gaat er weleens iets mis. Dat kan ook niet anders, want het is mensenwerk. Maar als het misgaat, dan is het belangrijk dat het wordt opgelost. En met Gervas weet je dat het goed komt. Dat vertrouwen is er.

Ik heb regelmatig contact met Marcel Vasse, één van de eigenaren. Ik wil graag trots zijn op het werk dat ik aflever en dat willen Marcel en zijn collega’s ook. Marcel is betrokken en komt langs op de bouwlocaties. Dat is erg prettig voor de vaklieden en hierdoor kunnen we snel schakelen. 

Aan wie ik Gervas zou aanbevelen? Aan iedereen die een nieuw huis wil bouwen of iets wil verbouwen. Met Gervas komt het gewoon goed!”

Binne van Dijk, Projectleider bij Wits Noord B.V.
12-06-2018

Wits is specialist in vastgoedonderhoud. Klanten kunnen bij Wits terecht voor groot onderhoud, planmatig onderhoud en 24/7 serviceonderhoud. Wits werkt voor woningcorporaties, zorg- en overheidsinstellingen, onderwijsinstituten, bedrijven en particulieren in heel Nederland. Wits biedt oplossingsgerichte diensten aan en verfraait, beschermt en verduurzaamt vastgoed.

Ja, ik wil graag een goed advies over bouwen, verbouwen en woningonderhoud.