Woningonderhoud

Uw woning is een kostbaar bezit. Regelmatig onderhoud is goed voor de waarde van uw woning. Bent u zelf niet zo’n klusser of heeft u er te weinig tijd voor? Bouwbedrijf Gervas houdt uw woning in topconditie en neemt u alle onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit handen.

Ramen, deuren en kozijnen

Een klemmende buitendeur, een raam dat niet goed sluit of rotte kozijnen? Bouwbedrijf Gervas is specialist in het vervangen en afhangen van ramen, deuren en kozijnen. Twijfelt u nog tussen kunststof en hout? We adviseren u graag!

Onderhoud dak en dakgoten

De timmermannen van Bouwbedrijf Gervas staan met beide benen op de grond. We doen alleen uit de hoogte als we het dak opgaan. Bijvoorbeeld om een plat dak te repareren, een lekkage te verhelpen of om uw dakgoten te onderhouden.

Gevelonderhoud

Oude en vervuilde voegen of scheuren in het metselwerk? Ook buitenmuren hebben regelmatig onderhoud nodig om uw woning in goede conditie te houden. Als de buitengevels toe zijn aan een opknapbeurt, dan herstelt en renoveert Bouwbedrijf Gervas de gevels van uw woning.

Woningonderhoud uitbesteden?

Bouwbedrijf Gervas komt graag bij u langs om te bespreken hoe we uw woning het beste kunnen onderhouden. Daarbij letten we op het type woning en het bouwjaar. Uiteraard krijgt u van ons een realistische offerte, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken?

Uw woning laten onderhouden? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Ja, ik wil mijn woning goed laten onderhouden!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas

Poolsterweg 3a
9641 MP Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken