Wilt u een dakkapel plaatsen?

Wilt u meer ruimte en meer licht? Of is uw oude dakkapel aan vervanging toe? Laat dan een nieuwe dakkapel plaatsen. Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten. Bouwbedrijf Gervas plaatst dakkapellen snel en vakkundig. En we garanderen dat u er jarenlang plezier van heeft!

Houten dakkapel of kunststof dakkapel?

Als u al heeft besloten dat er een dakkapel gaat komen, dan is de vraag voor welk materiaal u kiest. Gaat u voor een houten dakkapel of voor een kunststof dakkapel? Voor beide materialen is iets te zeggen. 

Een houten dakkapel heeft een natuurlijke, authentieke uitstraling. Omdat hout makkelijk te bewerken is, leent dit materiaal zich goed voor een dakkapel op maat. En wilt u uw woning in een andere kleur laten schilderen? Dan schildert u een houten dakkapel eenvoudig over. 

Een kunststof dakkapel is onderhoudsvriendelijk. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt volstaat. Een ander voordeel van een kunststof dakkapel is de goede isolatie. Kunststof is weerbestendig en kleurecht, maar niet over te schilderen in een andere kleur.

Een dakkapel van hout én kunststof is ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel van kunststof met houten ramen en kozijnen.

Dakkapel: vergunning of vergunningsvrij?

Voor het plaatsen van een dakkapel heeft u in sommige gevallen een vergunning, officeel een omgevingsvergunning genoemd, nodig. Als u aan de achterkant of de zijkant van uw woning een dakkapel wilt plaatsen, kan dit meestal zonder vergunning. Wilt u aan de voorkant een dakkapel plaatsen, dan heeft u wel een vergunning nodig. Maar, in een aantal gevallen mag een dakkapel aan de voorkant ook zonder vergunning worden geplaatst. 

Wilt u weten of u voor een nieuwe dakkapel een vergunning nodig heeft? Neem dan contact met ons op! We adviseren u graag!

Wat kost een dakkapel?

Voordat u een nieuwe dakkapel laat plaatsen, wilt u natuurlijk graag weten wat een dakkapel kost. De hoogte van de investering in een dakkapel hangt af van de afmetingen, het materiaal, het model en het aantal ramen en/of draai-kiepramen. 

Bij Bouwbedrijf Gervas begrijpen we heel goed dat u graag vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Daarom denken we graag met u mee, brengen we uw wensen in kaart en zoeken we naar de beste oplossing. Zo komen we samen tot het beste resultaat voor uw budget.

Offerte aanvragen?

Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen door professionals? Bouwbedrijf Gervas stelt graag een realistische offerte voor u op, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Review

Bouwbedrijf Gervas heeft ons droomhuis gebouwd. Goede service en kwaliteit en altijd ruimte voor overleg.
Dank je wel, wij zijn super tevreden.

Erik en Henriette

Ja, ik wil graag een nieuwe dakkapel!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas

Poolsterweg 3a
9641 MP Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken