Uw woning verbouwen?

Heeft u een betrouwbare aannemer nodig? Bouwbedrijf Gervas staat voor u klaar!

Neem contact met ons op

Woont u al een tijd in uw huidige woning en voldoet deze niet meer aan uw wensen? Of heeft u net een andere woning gekocht en heeft deze een aanpassing nodig? Een grote of een kleine verbouwing: de timmermannen van Bouwbedrijf Gervas maken er werk van.

Bekijk ons portfolio

Keuken of badkamer verbouwen

In de meeste huishoudens worden de keuken en de badkamer intensief gebruikt. Het is dan ook niet gek dat de keuken of badkamer op den duur aan vervanging toe is. Bovendien wilt u weleens wat anders. Iets meer ruimte, een andere indeling of een andere stijl. Bouwbedrijf Gervas tovert uw keuken of badkamer om tot een ruimte om mee te pronken.

Meer ruimte

Wilt u uw woning laten verbouwen, omdat u graag meer ruimte wilt? Dan kunt u een stuk bij uw woning aanbouwen. Aanbouwen kan op verschillende manieren. Lees meer over de mogelijkheden voor een aanbouw aan uw woning. 

Woning verbouwen

Of u nu de keuken, badkamer of een andere ruimte wilt laten verbouwen; Bouwbedrijf Gervas komt graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Uiteraard krijgt u van ons een realistische offerte, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Verbouwen met een BouwGarant aannemer?

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Dat is prettig voor u, want het betekent dat u zeker weet dat de verbouwing probleemloos verloopt. En als u de Verbouwgarantie van BouwGarant afsluit, dan bent u verzekerd tegen de grootste financiële risico’s. U kunt een BouwGarant Verbouwgarantie afsluiten voor een aanneemsom van maximaal € 350.000 exclusief btw.

Wilt u meer weten over de Verbouwgarantie? Neem dan contact met ons op of lees meer op BouwGarant.nl. 

Afspraak maken?

Heeft u verbouwplannen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Review

Bouwbedrijf Gervas heeft ons droomhuis gebouwd. Goede service en kwaliteit en altijd ruimte voor overleg.
Dank je wel, wij zijn super tevreden.

Erik en Henriette

ReneGerrits_Klein

Ja, ik wil graag mijn woning laten verbouwen!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas

Poolsterweg 3a
9641 MP Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken

× Hoe kunnen wij u helpen?