VERBOUW

Woont u al een tijd in uw huidige woning en voldoet deze niet meer aan uw wensen? Of heeft u net een andere woning gekocht en heeft deze een aanpassing nodig? Een grote of een kleine verbouwing: de timmermannen van Bouwbedrijf Gervas maken er werk van.

Keuken of badkamer verbouwen

In de meeste huishoudens worden de keuken en de badkamer intensief gebruikt. Het is dan ook niet gek dat de keuken of badkamer op den duur aan vervanging toe is. Bovendien wilt u weleens wat anders. Iets meer ruimte, een andere indeling of een andere stijl. Bouwbedrijf Gervas tovert uw keuken of badkamer om tot een ruimte om mee te pronken.

Meer ruimte

Wilt u uw woning laten verbouwen, omdat u graag meer ruimte wilt? Dan kunt u een stuk bij uw woning aanbouwen. Aanbouwen kan op verschillende manieren. Lees meer over de mogelijkheden voor een aanbouw aan uw woning.

Woning verbouwen

Of u nu de keuken, badkamer of een andere ruimte wilt laten verbouwen; Bouwbedrijf Gervas komt graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Uiteraard krijgt u van ons een realistische offerte, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken?

Heeft u verbouwplannen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Ja, ik wil graag mijn woning laten verbouwen!