Aanbouw

U woont met plezier in uw woning, maar iets meer ruimte zou fijn zijn. Verhuizen is een optie, maar een stuk bij uw woning aanbouwen kan natuurlijk ook. Aanbouwen kan op verschillende manieren. Laat u de aanbouw door Bouwbedrijf Gervas plaatsen, dan bent u verzekerd van vakwerk.

Serre aanbouwen

Meer ruimte en licht in uw woonkamer? Dat kan door een serre aan te bouwen. Een serre zorgt voor een mooie verbinding met uw tuin. En u creëert een plek waar u ’s zomers en ’s winters heerlijk kunt zitten.

Dakkapel plaatsen

Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten. Is uw oude dakkapel toe aan vervanging of is dit het moment om een dakkapel te plaatsen? Klik hier! Een ding is zeker: van de extra ruimte en lichtinval heeft u jaren plezier!

Woning uitbouwen

Is het huis te klein, dan is het ook mogelijk om de woning uit te bouwen. Veel mensen kiezen ervoor om de woonkamer uit te bouwen, maar een aanbouw om nu eindelijk die droomkeuken te plaatsen kan natuurlijk ook.

Garage aanbouwen

Vindt u het prettig dat uw auto binnen kan staan, heeft u behoefte aan meer bergruimte of zoekt u een plek waar u ongestoord kan hobbyen? Door een garage aan te bouwen, krijgt u meer ruimte. Bovendien is een garage meestal een waardevermeerdering voor uw woning.

Advies over aanbouwen

Bouwbedrijf Gervas komt graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor een aanbouw in kaart te brengen. Uiteraard krijgt u van ons een realistische offerte voor de aanbouw, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Ja, ik wil graag een stuk bij mijn woning aanbouwen!