OVER ONS

Sinds April 2009 hebben wij, René Gerrits en Marcel Vasse, na jarenlange ervaring, een nieuw bouwbedrijf opgezet. Samen vormen wij een jong, sterk en dynamisch team met vakmanschap.

Wij leveren ouderwets kwaliteitswerk, maar denken beslist eigentijds, vooral als het gaat om moderne materialen en technieken.
Wij denken graag met u mee. Uw eigen inbreng is bij ons altijd bespreekbaar. Samen met u kunnen we dan bepalen of uw wensen uitvoerbaar zijn. Wij zien het als onze opdracht om ervoor te zorgen dat er vakkundig wordt gewerkt om zo tot het gewilde resultaat te komen. Ons werk is natuurlijk ook ons visitekaartje.

Onze werkplaats is gevestigd op het industrieterrein De Dallen 2 in Veendam. Wij richten ons voornamelijk op de noordelijke provincies van Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse projecten in: Groningen, Veendam, Wildervank, Hoogezand, Winschoten, Muntendam, Zuidbroek en Stadskanaal. Sinds 2014 is Bouwbedrijf Gervas ook lid van Bouwend Nederland en ook een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Fundeon.

ONS DOEL

  • Het leveren van ouderwets kwaliteitswerk
  • Wij zijn flexibel en zorgen dat afspraken worden nagekomen.

Bouwbedrijf gervas staat voor kennis, vakmanschap en ervaring.