NIEUWBOUW

Of u nu als particulier uw droomhuis wilt laten bouwen, als woningcorporatie of zorginstelling een nieuw onderkomen wilt realiseren voor uw huurders en bewoners, of als u op zoek bent naar een betrouwbare partij die meedenkt, afspraken nakomt en u werk uit handen neemt: Bouwbedrijf Gervas doet het en realiseert prachtige, degelijke en veilige woningen op de plek die u in gedachten heeft.

Nieuwbouw voor particulieren

Een grote woonkeuken, meer ruimte voor de kinderen of een kantoor aan huis. Als u een nieuwe woning laat bouwen is alles mogelijk. Heeft u de kavel al gekocht? Lees dan wat Bouwbedrijf Gervas voor u als particulier kan betekenen.

Nieuwbouw 4 Gervas web

Voor zorginstellingen en woningcorporaties

Als woningcorporatie wilt u uw huurders comfortabele, onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woningen aanbieden. Voor zorginstellingen staat de veiligheid van bewoners voorop. Bouwbedrijf Gervas begrijpt dat en denkt graag met u mee.

Van idee tot uitvoering

Bouwbedrijf Gervas gaat graag met u om tafel. We horen graag welke ideeën, wensen en eisen u heeft over het nieuwbouwproject. We denken met u mee, vertellen wat er mogelijk is en laten u zien wat de alternatieven zijn. Vervolgens ontvangt u van ons een ontwerp en een realistische begroting, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kennismaken?

Heeft u nieuwbouwplannen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Ja, ik wil graag een goed advies over nieuwbouw