CALAMITEITENDIENST

7 dagen per week

Speciaal voor zorginstellingen, woningcorporaties en verzekeraars heeft Bouwbedrijf Gervas een calamiteitendienst. We staan 7 dagen per week voor u klaar. Zo blijft de veiligheid van uw bewoners en huurders gegarandeerd.

Snel ter plaatse

Snelle hulp is gewenst bij storm-, brand- en waterschade. Ook als een ruit is gesneuveld of een deur niet meer vergrendeld kan worden, is het prettig dat er snel hulp ter plaatse is. Bouwbedrijf Gervas herstelt de schade onmiddellijk of treft noodmaatregelen. We lossen problemen op, scheppen orde in de chaos en zorgen voor veiligheid.

Omgaan met emoties

Stress, angst en heftige emoties zijn vaak het gevolg van een calamiteit. De mensen van Bouwbedrijf Gervas weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Ze zijn gewend om te werken in zorginstellingen en weten hoe ze moeten omgaan met dementerende of verwarde mensen. Ze blijven rustig en houden het hoofd koel. Door hun ervaring en inlevingsvermogen is de situatie snel onder controle.

Meer informatie over de calamiteitendienst?

Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op! We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Ja, ik wil meer informatie over de calamiteitendienst!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas

Poolsterweg 3a
9641 MP Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken