Hang- en sluitwerken vervangen voor een veilig thuis

Wilt u uw huis beveiligen tegen inbraak? Goede beveiliging van uw woning begint bij goed hang- en sluitwerk. Bouwbedrijf Gervas adviseert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard monteren we het hang- en sluitwerk vakkundig. 

Voorkom inbraak

Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. Mensen die een woninginbraak hebben meegemaakt laten het hang- en sluitwerk vaak vervangen. Meestal zeggen ze: “Hadden we dit maar eerder gedaan!” Voorkom inbraak door het hang- en sluitwerk te vervangen door goedgekeurde en gecertificeerde producten.

Soorten hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen op te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en/of op slot te doen. Bouwbedrijf Gervas levert en monteert uitsluitend veilige en betrouwbare producten, zoals meerpuntsluitingen, scharnieren, bijzetsloten, raamsloten, oplegsloten, cilindersloten, sloten voor de schuifpui en garagedeursloten.

Hang- en sluitwerk vakkundig laten vervangen

Wilt u het hang- en sluitwerk vakkundig laten vervangen door Bouwbedrijf Gervas? Onze werkwijze bestaat uit vier stappen:

 • Afspraak en inmeten
  We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken, de maten op te nemen én voor een helder advies.
 • Offerte
  Na onze afspraak ontvangt u een offerte voor het laten vervangen van het hang- en sluitwerk. U weet dan precies waar u aan toe bent.
 • Bestellen
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan bestellen wij het hang- en sluitwerk. We maken ook direct een afspraak met u om het hang- en sluitwerk te vervangen.
 • Plaatsen en afhangen
  Op de afgesproken datum komen wij bij u om het hang- en sluitwerk te vervangen. Als het nodig is hangen we de deuren en ramen ook meteen opnieuw af.

Afspraak maken?

Wilt u uw woning beter beveiligen door het hang- en sluitwerk te laten vervangen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Review

Bouwbedrijf Gervas heeft ons droomhuis gebouwd. Goede service en kwaliteit en altijd ruimte voor overleg.
Dank je wel, wij zijn super tevreden.

Erik en Henriette

ReneGerrits_Klein

Ja, ik wil het hang- en sluitwerk laten vervangen!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas

Poolsterweg 3a
9641 MP Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken

× Hoe kunnen wij u helpen?