Hang- en sluitwerken vervangen voor een veilig thuis

Wilt u uw huis beveiligen tegen inbraak? Goede beveiliging van uw woning begint bij goed hang- en sluitwerk. Bouwbedrijf Gervas adviseert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard monteren we het hang- en sluitwerk vakkundig. 

Voorkom inbraak

Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. Mensen die een woninginbraak hebben meegemaakt laten het hang- en sluitwerk vaak vervangen. Meestal zeggen ze: “Hadden we dit maar eerder gedaan!” Voorkom inbraak door het hang- en sluitwerk te vervangen door goedgekeurde en gecertificeerde producten.

Soorten hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen op te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en/of op slot te doen. Bouwbedrijf Gervas levert en monteert uitsluitend veilige en betrouwbare producten, zoals meerpuntsluitingen, scharnieren, bijzetsloten, raamsloten, oplegsloten, cilindersloten, sloten voor de schuifpui en garagedeursloten.

Hang- en sluitwerk vakkundig laten vervangen

Wilt u het hang- en sluitwerk vakkundig laten vervangen door Bouwbedrijf Gervas? Onze werkwijze bestaat uit vier stappen:

 • Afspraak en inmeten
  We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken, de maten op te nemen én voor een helder advies.
 • Offerte
  Na onze afspraak ontvangt u een offerte voor het laten vervangen van het hang- en sluitwerk. U weet dan precies waar u aan toe bent.
 • Bestellen
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan bestellen wij het hang- en sluitwerk. We maken ook direct een afspraak met u om het hang- en sluitwerk te vervangen.
 • Plaatsen en afhangen
  Op de afgesproken datum komen wij bij u om het hang- en sluitwerk te vervangen. Als het nodig is hangen we de deuren en ramen ook meteen opnieuw af.

Afspraak maken?

Wilt u uw woning beter beveiligen door het hang- en sluitwerk te laten vervangen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Review

Bouwbedrijf Gervas heeft ons droomhuis gebouwd. Goede service en kwaliteit en altijd ruimte voor overleg.
Dank je wel, wij zijn super tevreden.

Erik en Henriette

Ja, ik wil het hang- en sluitwerk laten vervangen!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas BV

Transportweg 62
9645 KX Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken