Wilt u uw keuken verbouwen?

Gaat u verhuizen en wilt u een nieuwe keuken in uw toekomstige woning plaatsen? Of woont u prima, maar is de keuken aan vervanging toe? Laat dan uw keuken professioneel en vakkundig verbouwen! Een kookeiland, meer kastruimte, een andere indeling of een complete andere stijl? Bouwbedrijf Gervas maakt van de oude keuken een droomkeuken.

Keuken renoveren of opknappen

Wilt u een compleet nieuwe keuken met andere indeling of liever uw huidige keuken renoveren en opknappen? Bij Bouwbedrijf Gervas kunt u onder andere terecht voor:

  • het slopen van de keuken (meestal in 1 dag klaar!);
  • het plaatsen van wand- en vloertegels in de keuken;
  • het monteren van nieuwe kasten en aansluiten van inbouwapparatuur;
  • het aanleggen van vloerverwarming; 
  • het vervangen van het werkblad.

Wat kost een keuken?

U denkt al een tijdje na over een nieuwe keuken. Maar, wat kost een nieuwe keuken eigenlijk? 

Als u uw huidige keuken wilt renoveren, kan dat vaak met een beperkt budget. Wilt u andere wandafwerking en een nieuwe vloer? Dan heeft u een iets ruimer budget nodig. 

Kiest u voor een geheel nieuwe keuken met een andere indeling, dan is de grootste investering meestal de keuken zelf. Denk aan kasten, apparatuur en werkblad. Daarnaast heeft u budget nodig voor het verleggen van de leidingen, het aanpassen van de luchtafvoer voor de afzuigkap en soms ook het uitbreiden van de meterkast.

Wat uw budget ook is, Bouwbedrijf Gervas denkt graag met u mee. Zo komen we samen tot het beste resultaat voor uw budget. Of u nu kiest voor een voordelige keukenrenovatie of een complete nieuwe keuken, bij Bouwbedrijf Gervas is alles mogelijk!

Offerte aanvragen?

Bent u toe aan een nieuwe keuken en wilt u deze verbouwing uitbesteden aan professionals? Bouwbedrijf Gervas stelt graag een realistische offerte voor u op, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Review

Bouwbedrijf Gervas heeft ons droomhuis gebouwd. Goede service en kwaliteit en altijd ruimte voor overleg.
Dank je wel, wij zijn super tevreden.

Erik en Henriette

Ja, ik wil graag mijn keuken verbouwen!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas BV

Transportweg 62
9645 KX Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken