Nieuwbouw voor de particulier

Als u uw ogen dicht doet, ziet u het al voor zich. Uw droomhuis! Een gloednieuwe woning met een grote woonkeuken, meer ruimte voor de kinderen of een kantoor aan huis. Wat uw woonwensen ook zijn, als u kiest voor nieuwbouw kan het! Vertel ons wat uw nieuwbouwplannen zijn, dan bouwt Bouwbedrijf Gervas de ideale woning voor u.

Bouwen en begeleiden

Een nieuwe woning bouwen is niet niks. U weet misschien dat verhuizen in de top tien staat van stressvolle gebeurtenissen. U kunt zich dan ook voorstellen dan een woning bouwen net zo stressvol is, als u niet goed begeleid wordt. Het is onze missie om uw droomhuis te bouwen en u van A tot Z te begeleiden. Dan kunt u nu alvast nadenken over de inrichting van uw nieuwe woning en straks zorgeloos genieten van uw droomhuis.

Van kavel tot kasteel

U heeft waarschijnlijk allerlei ideeën over uw toekomstige woning. Laten we al uw wensen en ideeën bespreken. Bouwbedrijf Gervas heeft de kennis en ervaring, we denken graag met u mee en vertellen u wat er mogelijk is. We laten u ook graag zien wat de alternatieven zijn. Zo komen we samen tot de plannen voor uw droomhuis. Uiteraard krijgt u van ons een ontwerp en een realistische begroting. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Begeleiding tijdens de nieuwbouw

Bouwbedrijf Gervas begeleidt u van A tot Z bij het bouwen van een nieuwe woning. Het begint al bij de architect; daar gaan we samen naar toe. Uiteraard regelt Bouwbedrijf Gervas ook een constructeur en installateur. Tijdens de bouw houden we u goed op de hoogte en nodigen we u regelmatig uit om te kijken. Bij elke nieuwe fase is er overleg, zodat we stap voor stap bouwen aan uw droomhuis. Eigenlijk hoeft u alleen de kavel te kopen. De rest doet Bouwbedrijf Gervas.

Kennismaken?

Heeft u nieuwbouwplannen en wilt u als particulier een nieuwe woning laten bouwen? Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op!

Ja, ik wil graag een goed advies over nieuwbouw

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas BV

Transportweg 62
9645 KX Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken