Meer ruimte nodig? Denk aan een uitbouw!

Meer leefruimte? Een grote woonkamer? Een kantoor aan huis? Maar geen zin om te verhuizen? Veel mensen kiezen dan voor een uitbouw. Bouwbedrijf Gervas zorgt voor een prachtige aanbouw of uitbouw. Daar heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van!

Kan mijn woning worden uitgebouwd?

Woont u in een tussenwoning? Dan kunt u uw woning aan de achterzijde laten uitbouwen. Heeft u een hoekwoning of vrijstaande woning? Dan kan uitbouwen zowel aan de voorzijde, achterzijde als aan de zijkant van uw huis. Of wilt u liever de garage of schuur uitbouwen? Ook dat is mogelijk! Een aanbouw of uitbouw kan eigenlijk altijd.

Vergunningsvrije uitbouw

Wilt u een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen? Dat kan in veel gevallen zonder bouwvergunning (ook wel omgevingsvergunning genoemd). In de meeste gevallen mag tot 2,5 meter vergunningsvrij uitgebouwd worden. 

Voor een uitbouw aan de voorzijde of zijkant van de woning gelden vaak strengere regels, maar toch is er veel mogelijk. 

Wilt u weten of u voor de uitbouw van uw woning een vergunning nodig hebt? Doe dan snel de vergunningscheck of vraag ons om vrijblijvend advies.

Voordelen uitbouw

Een uitbouw zorgt voor meer woon- of leefruimte. Laat u door Bouwbedrijf Gervas een uitbouw plaatsen, dan wordt uw woning daar uiteraard mooier van!

Daarnaast heeft een uitbouw nog meer voordelen. We hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Meer wooncomfort
  • Meerwaarde bij verkoop woning
  • Meer daglicht in uw woning

Wat kost een uitbouw?

Wat een uitbouw kost is? Eigenlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. De grootste kostenpost voor het laten plaatsen van de uitbouw is meestal de fundering. Maar soms kan een uitbouw worden geplaatst zonder fundering. 

Als het nodig is om bijvoorbeeld heipalen in de grond te slaan of een constructeur in te huren, dan kunnen de kosten voor een uitbouw behoorlijk oplopen. Een serre aanbouwen is dan vaak een voordeligere keuze. 

Wilt u precies weten wat een uitbouw kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte uitbouw aanvragen?

Wilt u een prachtige uitbouw laten plaatsen door professionals? Bouwbedrijf Gervas stelt graag een realistische offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat uw telefoonnummer achter en vertel ons op welk tijdstip we u het best kunnen bereiken. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op! 

Review

Bouwbedrijf Gervas heeft ons droomhuis gebouwd. Goede service en kwaliteit en altijd ruimte voor overleg.
Dank je wel, wij zijn super tevreden.

Erik en Henriette

Ja, ik wil graag mijn woning uitbouwen!

Contactgegevens

Bouwbedrijf Gervas

Poolsterweg 3a
9641 MP Veendam

T. 0598 – 613007

E. info@bouwbedrijfgervas.nl

Offerte nodig voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud?

Kwaliteitskeurmerken