Vacature Uitvoerder

Bouwbedrijf Gervas bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen en gebouwen. Voor particulieren woningcorporaties, zorginstellingen en overheid in Noord-Nederland. Ook hebben we veel NCG projecten, zoals versterking, sloop/nieuwbouw. Met onze vaste partners en gespecialiseerde medewerkers voeren we praktisch alle timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Alles wat we bij Bouwbedrijf Gervas doen, doen we op basis van kennis, vakmanschap en ervaring. En daar zijn we trots op. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets: bouwen met vertrouwen.

Teamwork staat bij ons voorop. Om onze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie: Uitvoerder.

Functieomschrijving

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van een volledig project (werk) en/of  van meerdere kleinere projecten gelijktijdig. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de realisatie van de technische kwaliteit van het werk. Je zorgt daarnaast dat de productiviteit (tijd- en kostenbesteding) worden vastgelegd in de werkopdracht. 

Nog voordat de opdracht tot uitvoering wordt gebracht ben jij al betrokken bij het invullen van de werkzaamheden samen met de projectcoördinator. Samen met de projectcoördinator neem jij het werk op en blijf je tijdens de werkvoorbereidingsfase nauw aangesloten. Daarna komt het project in jouw handen te liggen en ben jij de persoon die de uitvoering op zich neemt.

Je stuurt de medewerkers, onderaannemers en leveranciers aan op de projecten. Je legt schriftelijke verantwoording vast over de uitgevoerde werkzaamheden en deelt deze in de uitvoerders overleggen met de projectleider. Daarnaast stel je de uitvoeringslijsten per woning of project op en ben jij degene die meer- en minderwerk lijsten invult.

Waar ga jij voor?

Voor jou zijn tevreden opdrachtgevers en medewerkers van groot belang. Jij voelt je verantwoordelijk om een project van A tot Z tot een goede einde te brengen. Je denkt mee met collega’s wanneer werkzaamheden even net anders uitgevoerd moeten worden maar verliest daarbij geen moment de bewoners, opdrachtgever of leveranciers uit het oog. Je bent in staat om zelf schriftelijke verantwoording over deze projecten af te leggen. En je ziet het als een uitdaging om projecten zo rendabel mogelijk uit te voeren. 

Wie zoeken wij?

Als uitvoerder ben je communicatief sterk en beschik je over een goed inlevingsvermogen. Je hebt al de nodige jaren ervaring als uitvoerder en bent nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Afgeronde MBO opleiding;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring uitvoerder; 
 • Je bent een gedreven persoon die gaat voor resultaat;
 • Beschikt over een ondernemers mentaliteit;
 • Beschikt over de nodige technische kennis;
 • Je hebt sterke affiniteit met vastgoedonderhoud en de doelgroep van corporaties;
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden; 
 • Bent in het bezit van rijbewijs B. 

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij ons kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Bouw & Infra en is afgestemd op het niveau van de functie.

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je CV en motivatie naar Wout Haan, w.haan@bouwbedrijfgervas.nl.

Laat in je CV duidelijk naar voren komen welke ervaring je in de bouw of onderhoudsbranche hebt.

  Jouw CV

  Motivatie: