[vc_row css=”.vc_custom_1431670185038{margin-bottom: 20px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”1673″][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1431071116781{padding-left: 45px !important;}” el_class=”right_column” offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″][vc_column_text]

Vacature Senior Werkvoorbereider/calculator

Bouwbedrijf Gervas bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen en gebouwen. Voor particulieren woningcorporaties, zorginstellingen en overheid in Noord-Nederland.

Met onze vaste partners en gespecialiseerde medewerkers voeren we praktisch alle timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Alles wat we bij Bouwbedrijf Gervas doen, doen we op basis van kennis, vakmanschap en ervaring. En daar zijn we trots op. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets: bouwen met vertrouwen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Teamwork staat bij ons voorop. Om onze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie:

– Senior Werkvoorbereider/calculator –

[/vc_column_text][vc_single_image image=”4042″ img_size=”full”][vc_column_text]Functieomschrijving

Als senior werkvoorbereider/calculator ben je nauw betrokken bij alle opdrachten. Dit zijn grote en complexe projecten én kleinschalige 1-op-1 maatwerkprojecten. Groot of klein: je beschouwt het als een uitdaging.

Je luistert goed naar onze opdrachtgevers, denkt met ze mee en onderzoekt de haalbaarheid van innovatieve ideeën en oplossingen. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door.

Je bent verantwoordelijk voor de prijscalculaties, bewaakt de plannen en processen en houdt continu het overzicht. Tijdens de uitvoerfase van een project werk je nauw samen met de uitvoerder en projectleider. Jullie zijn met z’n drieën een team en werken veel samen.

Waar ga je voor?

Je denkt graag mee met opdrachtgevers en zorgt ervoor dat zij het beste resultaat krijgen. Je bewaakt de voortgang van de projecten en zorgt voor een goede planning. Als senior werkvoorbereider/calculator heb je een adviserende rol richting onze opdrachtgevers zodat zij het beste resultaat krijgen. Tijdens de uitvoerfase van een project werk je nauw samen met de uitvoerder en projectleider. Jullie zijn met z’n drieën een team en werken veel samen.

Wie zoeken wij?

Je hebt ruime ervaring als werkvoorbereider/calculator en voldoet aan de volgende voorwaarden:

Van nature ben je een echte teamspeler, heb je een proactieve houding en ga je oplossingsgericht te werk. Je beschikt over een ondernemersmentaliteit en stelt de klantvraag altijd voorop. We zoeken iemand die op een positieve en correcte wijze communiceert, zowel mondeling als schriftelijk.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij ons kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie, het resultaat telt bij ons. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Bouw & Infra en is afgestemd op het niveau van de functie.[/vc_column_text][vc_column_text]

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je CV en motivatie naar Wout Haan, w.haan@bouwbedrijfgervas.nl.  

Laat in je CV duidelijk naar voren komen welke ervaring je in de bouw of onderhoudsbranche hebt.

    Jouw CV

    Motivatie:

    [/vc_column_text][vc_column_text]– Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ongewenste e-mails nemen we niet in behandeling. –[/vc_column_text][stm_partners][/stm_partners][/vc_column][/vc_row]