[vc_row css=”.vc_custom_1431670185038{margin-bottom: 20px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”1673″][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1431071116781{padding-left: 45px !important;}” el_class=”right_column” offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″][vc_column_text]

VACATURE TIMMERMAN!

Bouwbedrijf Gervas bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen en gebouwen. Voor particulieren woningcorporaties, zorginstellingen en overheid in Noord-Nederland. 

Met onze vaste partners en gespecialiseerde medewerkers voeren we praktisch alle timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Alles wat we bij Bouwbedrijf Gervas doen, doen we op basis van kennis, vakmanschap en ervaring. En daar zijn we trots op. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets: bouwen met vertrouwen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Teamwork staat bij ons voorop. Om onze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie:

– TIMMERMAN –

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1681″ img_size=”full”][vc_column_text]Functieomschrijving

Als timmerman bij Bouwbedrijf Gervas werk je zelfstandig of in een team voor verschillende opdrachtgevers. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Waar ga je voor?

Je bent een timmerman in hart en nieren. Werken in een omgeving waar mensen wonen of werken is voor jou een uitdaging. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken. Je neemt jouw verantwoordelijkheid met betrekking tot de werktijden en komt afspraken na. Je realiseert je dat je medeverantwoordelijk bent voor een goed eindresultaat en tevreden opdrachtgevers.  

Wie zoeken wij?

Je hebt zin in een nieuwe uitdaging en voldoet aan de volgende voorwaarden:

Van nature ben je een echte teamspeler met een proactieve houding en ga je oplossingsgericht te werk. We zoeken iemand die op een positieve en correcte wijze communiceert.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij ons kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Bouw & Infra en is afgestemd op het niveau van de functie.[/vc_column_text][vc_column_text]

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je CV en motivatie naar Wout Haan, w.haan@bouwbedrijfgervas.nl.  

Laat in je CV duidelijk naar voren komen welke ervaring je in de bouw of onderhoudsbranche hebt.

    Jouw CV

    Motivatie:

    [/vc_column_text][vc_column_text]– Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ongewenste e-mails nemen wij niet in behandeling. –[/vc_column_text][stm_partners][/stm_partners][/vc_column][/vc_row]